Financieel Zeker als werkgever

In onze Feel Good Functies maken we dagelijks mensen blij

Misschien ken je het gevoel van het afsluiten van een hypotheek om in dat ene huis te kunnen wonen dat je op het oog had. Of dat gevoel dat je hypotheek is overgesloten naar een andere bank met een veel lagere rente. Waardoor je gewoon meer overhoudt op het einde van de maand. Dit maakt zoveel mensen blij! Dat doe je als onze collega hypotheekadviseur.

Als hypotheekassistent maak je ook dagelijks mensen blij. Er is genoeg te regelen: bellen met de adviseurs van de klanten om lopende dossiers door te spreken, documenten controleren, en contact leggen én onderhouden met de banken om klanten zo snel mogelijk te het antwoord te kunnen geven waar ze op wachten, namelijk: de hypotheek is rond. Superfijn om aan mee te werken. 

Op de afdeling verzekeringen is het niet anders. Als verzekeringsacceptant bijvoorbeeld bekijk je dagelijks welke verzekeringen, premies en voorwaarden nu het beste aansluiten op de wensen van de klant. Hoe ruimer de dekkingsvoorwaarden, hoe hoger de premie en andersom. Vraagt goed puzzelwerk dat uiteindelijk zorgt voor een goed gevoel, voor iedereen.

Op dezelfde afdeling werken collega’s die als schadebehandelaar een door de klant gemelde schade snel beoordelen en de schadevergoeding nog dezelfde dag aan de klant laten uitbetalen. Dat lees je goed: nog dezelfde dag. 

Flexibel

Naast de dagelijkse vaste werkzaamheden, gebeurt er ook altijd wel iets onverwachts. Dat vraagt van alle collega’s om snel te kunnen schakelen, te overleggen met andere collega’s, eventuele problemen op te lossen en weer door te pakken. Alles om onze inmiddels meer dan 40.000 klanten te laten zien en ervaren dat het voor hen gewoon goed geregeld is.  

Zo maken we dagelijks mensen blij. En ja, we zoeken dus collega’s die in ook deze sfeer willen werken. Die dus ook graag elke dag mensen blij maken. 

Ervaring

Heb je nog geen ervaring, dan gaan we het je leren. Eén dag per week in het eerste halfjaar dat je onze collega bent, krijg je intern opleiding.

Heb je wel al ervaring als hypotheekassistent of als schadebehandelaar of verzekeringsacceptant, heb je je Wft diploma’s behaald of ben je er mee bezig, ook dan vragen we je te solliciteren. Wij willen namelijk dolgraag nog meer mensen dat goede gevoel geven en ons helpen een bijdrage te leveren aan die mooiere wereld die we voor ons zien, aan mens, milieu en maatschappij.
En daarvoor hebben wij meer collega’s nodig; collega’s zoals jij.

Interne opleidingen

Ben je binnen Financieel Zeker na een tijdje nieuwsgierig wat collega’s in een andere functie doen om mensen blij te maken, dan kun je door interne opleiding makkelijk van expertise wisselen. Ook daar denken en werken wij aan mee.

Als werkgever staat Financieel Zeker dus voor je klaar. Wij willen dat jij goed in je functie past, dat je blij bent met je werk en met ons als werkgever.
Zoals je ziet, wéten we wat er allemaal speelt, waar je dagelijks allemaal mee te maken hebt en mee te maken krijgt. We zijn betrokken bij jou en de mensen die jij vanuit je Feel Good Functie blij maakt.

Het is onze taak als werkgever om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, en dat jij je kunt ontwikkelen en bewegen zoals jij dat graag wil, passend bij jou persoonlijk en het werk dat je doet. In de Feel Good Functie die bij jou past. Die taak nemen wij zeer serieus.

Werken bij ons? Check hier welke vacatures we open hebben staan.

Vacatures

Een salaris waar je blij van wordt

Mensen blij maken is al heel leuk, maar je wil ook gewoon weten voor welk salaris je dat doet. Het mooie is dat je bij ons zelf je brutosalaris kunt samenstellen. Natuurlijk is er een vast salaris per maand. Voor de hypotheekassistent ligt dat bijvoorbeeld tussen de € 2.500 en € 3.300 per maand. Voor verzekeringsacceptant en schadebehandelaar ligt het vaste salaris € 2.300 en € 3.000 per maand. Vakantiegeld komt er sowieso bij, net als een onkostenvergoeding én 24 verlofdagen.  

Iedere collega krijgt een extra budget van € 200 per maand. Je kunt dat budget voor een deel besteden aan bijvoorbeeld pensioensparen en een ander deel kun je besteden aan een goed idee dat jij ten uitvoer brengt om anderen blij te maken. Bijvoorbeeld om armoede of honger te bestrijden of iets goeds te doen voor milieu. Je kunt dus met dat budget ook nog persoonlijk een bijdrage leveren aan mens, milieu en maatschappij. Dat geeft ook echt een goed gevoel. Dát is ook Feel Good Finance.

Solliciteren bij Financieel Zeker

Wil jij ook andere mensen blij maken en heb je naar aanleiding van wat je net hebt gelezen het gevoel dat je daarvoor bij ons moet zijn, neem dan contact op. Onder het genot van een kop koffie, thee, of glas water maken we graag kennis met je en geven we antwoord op al je vragen. 

Geïnteresseerd geraakt?

Neem contact met ons op en kom je motivatie toelichten in een persoonlijk gesprek!

Laat je gegevens achter in het contactformulier, of neem zelf direct met Ruud contact op via 06-20596167.

Naar contact