Over
Financieel Zeker

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met heldere visie en oprechte missie. Die hebben samen alles te maken met het realiseren van een brede welvaart, voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance, noemen we dat. 

Financieel Zeker werkt onafhankelijk, is op de juiste wijze gekwalificeerd en voelt zich betrokken bij haar klanten en bij de wereld waarin we ons bewegen.We willen dat onze klanten zich financieel zeker voelen en doen alles om ervoor te zorgen dat ze dat ook zijn.

Wij kijken bewust naar de toekomst en trekken dat nog breder. Hoe meer mensen hun geld goed geregeld hebben en zich financieel zeker voelen, hoe groter de bijdrage is die zij kunnen leveren aan hun eigen leven en dat van anderen. Wij geloven dat financieel advies op deze manier bekeken een fundamentele dienst is in de samenleving die bijdraagt aan niet alleen de welvaart, maar ook aan het welzijn van iedereen.

Financieel advies speelt op verschillende manieren een rol in de samenleving, nu en in de toekomst, en heeft impact op sociaal, economisch, en ook op ecologisch niveau. Vanuit dit vertrekpunt vullen wij die rol in. Als financieel adviesbedrijf, als franchisegever én als werkgever.

Wil je weten welke vacatures wij open hebben staan? Of wil je direct contact opnemen?

Bekijk vacatures Contact

Gegarandeerd afspraken in jouw agenda?

Word franchisenemer